Styling en ontwerp pop-up reliving

Samen met Reliving stimuleert Ontwerpstudio KELLY duurzaamheid. Door het overzichtelijk en gemakkelijk aanbieden van duurzame vintage items laten we zien dat vintage en een sfeervol interieur heel goed samen gaan. Hergebruik betekent al lang niet meer ouderwets of suf. Je maakt je interieur juist eigen en uniek door vintage items te gebruiken die niet in ieder groot warenhuis te vinden zijn.

Om het vinden van dat ene speciale item wat gemakkelijker voor je te maken, verzamel ik de mooiste items voor je op mijn reliving pagina. Zo kun jij met het zelfde gemak een duurzaam vintage item aanschaffen als dat je dat gewend bent van de grote warenhuizen die online verkopen. Ook bezorging behoort tot de mogelijkheden. Makkelijker kunnen we het niet maken : )

Interieuradvies tijdens het pop-up event van reliving
Inrichting en styling van deze hoek op het pop-up event van reliving

Op 1 maart 2020 vond de eerste pop-up van reliving plaats waarbij je items in het echt kon bewonderen in plaats van enkel digitaal. Tijdens dit event kwamen de leukste vintage collecties bij elkaar, werd er interieuradvies gegeven (waaronder door mij) en kon je genieten van een koffie’tje in de speciaal ingerichte koffiehoek. Meer over deze dag vind je in mijn blog.

Benieuwd hoe jij je interieur kunt opleuken met een uniek vintage item? Ook hierin kan ik je adviseren. Laat je gegevens achter via het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven