Duurzaam interieurontwerp

Mede dankzij de juiste samenwerkingen kan Ontwerpstudio KELLY ervoor zorgen dat een interieurontwerp duurzaam wordt en lang mee gaat. Een duurzaam ontwerp is niet alleen sterk en tijdloos, maar helpt ook de omstandigheden voor het klimaat en de aarde te verbeteren. Een klassieke win-win waar Ontwerpstudio KELLY graag een bijdrage aan levert. 

VESTINGH LAB PAINT is een ecologische en duurzame verflijn, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland.

Samenwerking

In samenwerking met Vestingh heeft Ontwerpstudio KELLY 24 eigen unieke kleuren ontwikkeld. Zo kun je het Ontwerpstudio KELLY gevoel eenvoudig zelf in huis halen. 

Reliving is een marktplaats voor tweedehands interieur artikelen. Vanuit de overtuiging dat we in een maatschappij leven waarin we verslaafd zijn aan consumeren, wil Reliving een verandering teweeg brengen. 

Het doel is om te laten zien dat er genoeg mooie producten zijn waar we ons huis mee kunnen inrichten en circulair consumeren. 

Samenwerking

Vier keer per jaar stelt Ontwerpstudio KELLY een duurzame collectie samen. Collecties die passen in de sfeer van de seizoenen. Met deze samenwerking wil Ontwerpstudio KELLY laten zien dat je niet op sfeer en uitstraling hoeft in te leveren als je kies van hergebruik. Duurzaam inrichten wordt zo nog gemakkelijker en leuker. Hier vind je de collectie van de herfstserie 2020. 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven