Heb jij een goed idee van wat je met je interieur wilt, maar wil je alles eens bij elkaar zien komen in een ontwerp voordat je overgaat tot actie? Ben je op zoek naar een concreet concept incl. beelden die je houvast moeten geven tijdens een verbouwing of verhuizing? Of twijfel je juist nog over bepaalde keuzes of welk interieur nou bij jou past en wil je daar eerst op door gaan voordat we een ontwerp voor je kunnen maken? Al deze opties behoren tot de mogelijkheden bij Ontwerpstudio KELLY. Met een 2D of 3D ontwerp help ik je graag jouw interieur droom te vangen, concreet te maken en vervolgens te visualiseren. 

Maatwerk

 

Render 3D ontwerp - woonkamer, zithoek - Licht warm industrieel
 
Omdat een wens zich niet altijd in hapklare pakketten laat vangen, kun je bij Ontwerpstudio KELLY altijd een persoonlijke maatwerk offerte aanvragen. Net zoals een ontwerp namelijk helemaal op persoonlijke wensen wordt afgestemd, geldt voor de opdracht hetzelfde. Zo betaal je niet voor iets wat je eigenlijk niet nodig hebt en vul je aan wat nog ontbreekt.  

 

Prijs op aanvraag
 
2D ontwerp

2D plattegrond indeling interieur advies

 

Een 2D ontwerp laat de mogelijkheden qua indeling en inrichting overzichtelijk zien. Daarnaast kun je de kleur en materiaalkeuze ook in een 2D ontwerp naar voren laten komen waardoor je een compleet beeld krijgt van de ruimte en de inrichting. 

 

Een indelingsplattegrond is goed te gebruiken wanneer je op pad gaat om een vloer, wandbekleding of andere items aan te schaffen, wanneer je de aannemer een helder beeld wilt geven van hoe het uiteindelijk wordt of gewoon om zelf eens te visualiseren hoe alles kan worden. 

 

Het 2D ontwerp ontvang je in een digitaal pakket samen met een moodboard en productlijst.

 

€250,- incl. BTW per ruimte

 

3D ontwerp
3D ontwerp appartement - soft, light and fresh

Een 3D ontwerp gaat nog een stapje verder en helpt je echt om het uiteindelijke doel te visualiseren. Naast de 2D indeling krijg je er namelijk een aantal 3D beelden bij waardoor je ook de sfeer, verhoudingen en nog beter de kleuren/materialen van een ontwerp ziet. 

Ook deze beelden zijn prettig om jezelf, de aannemer of bijvoorbeeld verkopende partijen te laten zien wat het uiteindelijk doel is en waarnaar je op zoek bent. 

Ook bij het 3D ontwerp ontvang je naast een indelingsplattegrond en enkele 3D beelden ook een moodboard en productenlijst om er een compleet plan van aanpak van te maken. 

Het ontwerp ontvang je digitaal in PDF en de beelden ontvang je daarnaast los in JPEG. 

vanaf €340,- incl. BTW per ruimte 

Toeslag voor woonkamer met open keuken:

€90,- incl. BTW

 

Online interieursessie

Moodboard 3D interieurinspiratie

 
Heb jij een woonvraag, maar niet de tijd of het budget om hier een uitgebreid interieuradviestraject voor aan te schaffen? Ik biedt een online ‘Quick Fix’ interieuradvies aan. 

Belangrijk om hierbij te onthouden is dat het gaat over een gerichte woonvraag. Hoe richt ik een inspirerende thuiswerkplek in? Hoe benut ik de vierkante meters van mijn kleine woonkamer optimaal? Welke kleur zorgt ervoor dat ik mij meer thuis ga voelen? Dit zijn voorbeelden van interieurvragen die we in een online sessie kunnen oppakken. 
 
Je krijgt bij dit pakket digitale intake sessie (30 min) en achteraf een adviesproduct. De inhoud van het product is afhankelijk van jouw woonvraag. Dit is in ieder geval een moodboard en aanvullend een indelingsadvies of shoppinglist met geadviseerde producten. Het gehele adviespakket krijg je digitaal toegestuurd. 

 

€75,- incl. BTW

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven