Heb jij een goed idee van wat je met je interieur wilt, maar wil je alles eens bij elkaar zien komen in een ontwerp voordat je overgaat tot actie? Ben je op zoek naar een concreet concept incl. beelden die je houvast moeten geven tijdens een verbouwing of verhuizing? Of twijfel je juist nog over bepaalde keuzes of welk interieur nou bij jou past en wil je daar eerst op door gaan voordat we een ontwerp voor je kunnen maken? Al deze opties behoren tot de mogelijkheden bij Ontwerpstudio KELLY. Met een 2D of 3D ontwerp help ik je graag jouw interieur droom te vangen, concreet te maken en vervolgens te visualiseren. 

2D ontwerp

2D plattegrond indeling interieur advies

Een 2D ontwerp laat de mogelijkheden qua indeling en inrichting overzichtelijk zien. Daarnaast kun je de kleur en materiaalkeuze ook in een 2D ontwerp naar voren laten komen waardoor je een compleet beeld krijgt van de ruimte en de inrichting. 

Een indelingsplattegrond is goed te gebruiken wanneer je op pad gaat om een vloer, wandbekleding of andere items aan te schaffen, wanneer je de aannemer een helder beeld wilt geven van hoe het uiteindelijk wordt of gewoon om zelf eens te visualiseren hoe alles kan worden. 

Het 2D ontwerp ontvang je in een digitaal pakket samen met een moodboard en productlijst.

€250,- incl. BTW per ruimte

2D plattegrond indeling interieuradvies

3D ontwerp
3D ontwerp visueel concept woonkamer met keuken

Een 3D ontwerp gaat nog een stapje verder en helpt je echt om het uiteindelijke doel te visualiseren. Naast de 2D indeling krijg je er namelijk een aantal 3D beelden bij waardoor je ook de sfeer, verhoudingen en nog beter de kleuren/materialen van een ontwerp ziet. 

Ook deze beelden zijn prettig om jezelf, de aannemer of bijvoorbeeld verkopende partijen te laten zien wat het uiteindelijk doel is en waarnaar je op zoek bent. 

Ook bij het 3D ontwerp ontvang je naast een indelingsplattegrond en enkele 3D beelden ook een moodboard en productenlijst om er een compleet plan van aanpak van te maken. 

Het ontwerp ontvang je digitaal in PDF en de beelden ontvang je daarnaast los in JPEG. 

€340,- incl. BTW per ruimte 

Toeslag voor woonkamer met open keuken:

€90,- incl. BTW

 

3D beeld concept woonkamer

NIEUW!

Combinatie pakket: advies + verf | Small of Large

Kleur je interieur pakket! Wil jij kleur toevoegen aan je interieur, maar weet je niet helemaal hoe of wat? Ik heb de oplossing voor jou. Met dit combinatiepakket ontvang je eerst een praktisch kleuradvies met handgeschilderde kleurstalen en moodboard voor de gewenste ruimte en ontvang je vervolgens 1 (small) of 2,5 (large) liter LAB ECO muurverf uit de collectie die ik samen met Vestingh Paint and Craft samenstelde of iedere andere kleur die jij wil. Het advies ontvang je per post in een mooi pakketje met handgeschilderde kleurstalen thuis, zodat je de werkelijke kleur in jouw ruimte kunt testen. Na jouw akkoord bestel ik de gewenste kleur verf en wordt deze bij jou thuis bezorgd.

De kosten voor de interieur pakketten zijn:

Small pakket incl. 1L verf – € 65,- incl. BTW en verzendkosten

Large pakket incl. 2,5L verf – € 90,- incl. BTW en verzendkosten 

 

Kleur je interieur pakket - Kleuradvies met verf
Quick fix online interieursessie

Moodboard 3D interieurinspiratie

 
Heb jij een woonvraag, maar niet de tijd of het budget om hier een uitgebreid interieuradviestraject voor aan te schaffen? Ik biedt een online ‘Quick Fix’ interieuradvies aan. 

Belangrijk om hierbij te onthouden is dat het gaat over een gerichte woonvraag. Hoe richt ik een inspirerende thuiswerkplek in? Hoe benut ik de vierkante meters van mijn kleine woonkamer optimaal? Welke kleur zorgt ervoor dat ik mij meer thuis ga voelen? Dit zijn voorbeelden van interieurvragen die we in een online sessie kunnen oppakken. 
 
Voorafgaand aan de intake sessie vraag ik je wat gegevens (bijvoorbeeld foto’s en afmetingen, dit is afhankelijk van je vraag) aan te leveren. De sessie kunnen we dan volledig benutten om je wensen, behoeften en vooral ook wat je niet leuk, mooi of prettig vindt, te bespreken. Vervolgens ga ik aan de slag met een praktisch en beknopt stappenplan die ik in een tweede sessie (ook online) toelicht. 

 

Met dit advies/stappenplan kun je vervolgens direct zelf aan de slag om jouw interieur af te maken!

 

€50,- incl. BTW

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven