DE WEG NAAR EEN INSPIREREND, KALM EN KRACHTIG INTERIEUR. 

Ben jij op zoek naar een professionele Interieurontwerper? Ontwerpstudio KELLY is gespecialiseerd in het creëren van een inspirerend, kalm en krachtig interieur. Ga je (ver)bouwen, verhuizen of restylen en kun jij een goed plan voor jouw woonkamer, keuken, slaapkamer of hele woning gebruiken? Samen met Ontwerpstudio KELLY realiseer je jouw droominterieur. De focus ligt naast jouw persoonlijke wensen op het binnenhalen van sfeer en warmte, zonder in te leveren op dat ruimtelijke en lichte geheel. Vraag vrijblijvend een offerte aan! 

Hieronder vind je mijn ROADMAP naar jouw interieurdroom. Benieuwd welk pakket ik jou aanraad? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

1. INSPIRATIESESSIE MET INTERIEURONTWERPER

Tijdens een inspiratiesessie maak je kennis met jouw interieurontwerper en maken wij kennis met jouw wensen, behoeften en (nieuwe) woning. Heb je geen behoefte aan een heel ontwerptraject, maar wil je wel sparren over jouw gerichte woonvraag? Of ben je tevreden over jouw interieur, maar mis je iets en wil je de puntjes op de ‘i’ zetten? Dan is de inspiratiesessie een goed alternatief. Ontwerpstudio KELLY komt bij jouw thuis en denkt mee over jouw woonprobleem. Achteraf ontvang je een samenvatting per mail met daarin de besproken onderwerpen en een gericht advies op basis van jouw woonvraag. 

Vanaf €159,-

+€39,- per extra ruimte. 

Inclusief BTW, exclusief reiskosten (€0,30 per km) van/naar Zaandam. 

2. INTERIEURCONCEPT

Het interieurconcept is een praktisch interieuradvies om je op weg te helpen met jouw nieuwe interieur. Op basis van de telefonische of digitale intake plus vooraf toegestuurde foto’s en/of tekeningen van de ruimte ontwerpt Ontwerpstudio KELLY een concept dat past bij jou, de ruimte en je levensstijl.

Dit advies is praktisch ingestoken, zodat je zelf aan de slag kunt met de uitvoering van het concept. Dit pakket is zeer geschikt als je heel veel mooi vindt, maar geen keuzes kan maken. Door volgens het ontvangen concept je inkopen te doen en vakmensen aan te sturen, behoud je rust en eenheid in je interieur en wordt het maken van keuzes een stuk makkelijker. 

Inhoud pakket:

 • Telefonische of digitale intake;
 • Moodboard (sfeerimpressie);
 • Kleur- en materiaaladvies.

Vanaf €249,-

+€39,- per extra ruimte. 

Inclusief BTW, exclusief reiskosten (€0,30 per km) van/naar Zaandam. 

3. INTERIEURONTWERP

DE BASIS

 • Intake;
 • Interieurconcept;
  • Moodboard;
  • Kleur- en materiaaladvies. 
 • Meubel- en accessoire advies (concrete shoppinglist);
 • Indelingsadvies (2D).

Het basis pakket is erg geschikt om een sterke basis te leggen voor jouw nieuwe interieur.

Na afloop heb je een gericht plan voor de kleuren, materialen, items en indeling van je nieuwe interieur waarmee je eenvoudig inkopen gaat doen. 

Erg handig als je een praktisch advies zoekt voor een sterke basis in jouw interieur. 

Vanaf € 399,-

+€69,- extra per toe te voegen ruimte.

Inclusief BTW, exclusief reiskosten (€0,30 per km) van/naar Zaandam.

3D DESIGN

 • Intake;
 • Interieurconcept;
  • Moodboard;
  • Kleur- en materiaaladvies
 • Meubel- en accessoire advies (concrete shoppinglist);
 • Indelingsadvies (2D);
 • Diverse 3D beelden van jouw nieuwe interieur. 
Door het toevoegen van 3D Visuals, maak je het design compleet. Zo krijg je naast een professioneel en concreet plan voor de kleuren, materialen, items en indeling een beeld van de ruimtelijke effecten, gevolgen van ontwerpkeuzes en het totaalplaatje. Erg handig als je het lastig vind een voorstelling te maken van de mogelijkheden. 

Vanaf € 599,-

+€149,- extra per toe te voegen ruimte.

Inclusief BTW, exclusief reiskosten (€0,30 per km) van/naar Zaandam.

MAATWERK

Omdat een wens zich niet altijd in hapklare pakketten laat vangen, kun je bij Ontwerpstudio KELLY altijd een persoonlijke maatwerk offerte aanvragen.

Net als een ontwerp namelijk helemaal op persoonlijke wensen wordt afgestemd, geldt voor de opdracht hetzelfde. Zo betaal je niet voor iets wat je eigenlijk niet nodig hebt en vul je aan wat nog ontbreekt.

Een maatwerk pakket kun je bijvoorbeeld aanvragen als je zelf een heel goed idee hebt van de kleuren- en materialen die je wil toepassen en geen meubeladvies meer nodig hebt, maar wel in 3D wil zien hoe alles samenkomt voordat je gaat inkopen. Informeer bij mij naar de mogelijkheden en dan komen we tot een maatwerk oplossing. 

Op aanvraag

Afhankelijk van de te kiezen onderdelen

4. REALISATIE

STYLING

Vind je het lastig alles uit het plan samen te laten komen in praktijk? Wil je het maximale halen uit de woning die je gaat verkopen? Of heb je een andere styling klus? Ontwerpstudio KELLY neemt de styling graag voor je uit handen. 

Voorbeelden van diensten:

 • Styling n.a.v. adviespakket;
 • Styling voor een evenement;
 • Vastgoedstyling.

Vanaf €169,-

Inclusief BTW, exclusief reiskosten (€0,30 per km) van/naar Zaandam. 

PROJECTBEGELEIDING

Wanneer een interieurplan in praktijk gebracht kan worden, gaat er veel tijd zitten in het vinden van de geschikte leverancier of vakman, het doorspreken van de wensen en het eventueel vaststellen van de haalbaarheid. Hierbij kan de interieurontwerper van Ontwerpstudio KELLY jou van dienst zijn.

Voorbeelden van diensten:

 • Inkopen meubels en accessoires;
 • Coördinatie (ver)bouw project.

Prijs op aanvraag

Inclusief BTW, exclusief reiskosten (€0,30 per km) van/naar Zaandam. 

COLOURS BY STUDIO KELLY (LAB PAINT)

In samenwerking met Vestingh Paint, Craft & Lifestyle, heeft Ontwerpstudio KELLY 24 kleuren ontwikkeld die het ‘ontwerpstudio KELLY gevoel’ aan jouw interieur geven. 
 
Welke kleuren dit zijn en meer informatie vindt je op deze pagina

 

Vanaf €39,- per liter

Cadeau tip interieurliefhebber: abonnement op een tijdschrift interieur magazine

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven